热门标签:

消隐于邻里景观 – S度假屋

编辑:本站编辑2017-05-10 15:49:09

gooood|

五间度假公寓坐落于同一基底,共享一个开放的庭院。此栋S度假屋旨在与周边的乡村景观融合在一起。为延续邻里间的建筑景观,住宅以天然石材为基底,木材为上层结构,建筑整体随地势倾斜,与天然景观交织在一起。建筑沿街道设置,其后部形成庭院。木结构搭建在石头基底,高度与周围建筑一致,使其在相邻建筑之中获得开阔视野。此栋度假屋以一种动态的形式消隐于周围景观之中。

Five vacation apartments, connected by the base (garage), are twisted around a shared courtyard. House s aims to be one with the site, the landscape, and the village. Following the houses of the neighborhood, the traditional materials of stone and wood are used: natural stone for the base and quartered logs for the façade. The house, placed on an incline, follows local topography only breaking at edges in the terrain. The house outgrows and yet grows into the landscape at the same time – a twist. The house’s position along a street results in a sort of yard in the back part with a vista towards a clearing – a natural recreation area. The upper part of the building, made of wood, lies on the stone base. Its height and movement complies with the surrounding rooftops. However, it allows for free vistas between the rooftops of the neighboring houses, revealing wide-open views of the landscape. The result is a sort of movement, a dynamic that includes the neighboring houses without them being the main focus.

▼建筑融于景观,the house twisted around the landscape

预览

▼建筑享受绝佳视野,enjoys the beautiful scenery

预览

▼木建筑位于石头基底上,the wood structure lies on a stone base

预览

▼餐厅,dining room

预览

▼客厅,living room

预览

▼卧室,bedroom

预览

▼休闲空间,relaxing space

预览

▼阳台,balcony

预览

▼楼梯间,staircase

预览

▼体块分析模型,volume study

预览

▼场地图,site map

预览

▼一层平面图,first floor plan

预览

▼二层平面图,second floor plan

预览

▼三层平面图,third floor plan

预览

 

0人点赞

分享至

意大利,度假屋
  • (网友评论仅供其表达个人看法,并不表明本站同意其观点或证实其描述。)

X

建议在登录状态评论 注册"优尔城",可及时获得更新的行业资讯、设计项目信息及发布项目需求

Copyright © 2011 All Rights Reserved 优尔城 - 中国城市设计网   版权所有 沪ICP备12037279号-2

关闭 扫一扫,关注优尔城微信公众平台

扫一扫,关注
优尔城微信公众平台